Reparatie en onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor de levensduur van een (elektrische) fiets. Toch kan er altijd iets kapot gaan. Fietswereld Dirk Methorst repareert en onderhoudt fietsen.

Reparatie

Voor reparatie kunt u uw fiets afgeven in één van onze winkels. Wij maken dan een afspraak wanneer u de fiets weer gerepareerd kunt ophalen. De meeste pechgevallen komen voor u op een ongelegen tijdstip of moment. Daarom beschikken wij over leenfietsen en kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Voor veel voorkomende reparaties (lekke band, gebroken ketting, fietsverlichting etc.) hebben we altijd onderdelen op voorraad aanwezig waardoor de reparatie al snel uitgevoerd kan worden.

Onderhoud

Een fiets die intensief gebruikt wordt, dagelijks op school staat of juist op een vochtige plaats gestalt staat kan het beste goed onderhouden worden. Zo wordt de kans minder groot dat u onverwachts stil komt te staan. Kom langs in de winkel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunnen we u een melding sturen als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Wilt u af van onvoorziene kosten voor reparatie en onderhoud?
Wij bieden u het Fiets Lease Plan aan. Hiermee heeft u een nieuwe fiets voor een vast bedrag per maand inclusief reparaties en onderhoud.

Lees meer over het Fiets Lease Plan

Wij bellen u terug!

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Vul dan dit formulier in. Wij bellen u terug.

Fiets lease plan

Voor een vast laag bedrag per maand een goed onderhouden nieuwe fiets!

Lees meer over onze leaseplan

Tweedehands fietsen

Bent u op zoek naar een goede, gebruikte occassion? Bekijk ons aanbod gebruikte fietsen.

Bekijk onze gebruikte fietsen

Webshop

Snel en eenvoudig een fiets, onderdeel of accessoire kopen? Binnen 2 werkdagen in huis!

Naar onze Fietsvakshop